De tweede versie van ‘Korfballeren, meer dan oefeningen!’ is bijna klaar.

Een compleet trainersboek waarbij de korfbalvaardigheden op verschillende manieren trainbaar gemaakt worden. Niet alleen oefeningen worden gegeven maar ook variaties op de oefeningen en vervolg situaties. Altijd gevolgd door een Tip van de Coach.

Naast de vele praktische oefeningen is er ook aandacht voor didactiek en methodiek. Moderne trainingsvormen en nieuwe inzichten worden simpel vertaald naar de praktijk en vormen zo belangrijke handvatten voor de trainer/ coach.

Voor de ervaren trainers is er een nieuw hoofdstuk geschreven over meer * oefeningen. Oefeningen waarbij je niet alleen de korfbalvaardigheden traint maar ook gericht aandacht besteedt aan fysieke en psychische factoren. Ook de integratie van breed motorische vaardigheden komt aan bod. Een mooie uitdaging om je training nog efficiënter in te vullen.

Nieuwsgierig naar de inhoud van ‘Korfballeren, meer dan oefeningen!’? Hieronder staat het inkijkexemplaar van versie 1 nog!

Ook enthousiast geworden? U kunt het boek hieronder bestellen. Wil je een papieren exemplaar geef dan meteen het adres door!

Boek bestellen?

Papieren uitgave 20,- (excl. verzendkosten)

PDF op naam 15,- (persoonlijk gebruik)

PDF met verenigingslogo 100,- (gebruik binnen de hele vereniging)

Bovengenoemde prijzen zijn incl. 21% BTW

Stuur een mail met de gewenste bestelling en DeSportCoach neemt contact met je op!